Groepspraktijk Hoeilaart - Willem Eggerickxstraat 31, 1560 Hoeilaart - 02/657.00.13

Praktijk Overijse - Groeneweg 3, 3090 Overijse - 0474/87.21.20

MCH Wezembeek - Hardstraat 12, 1970 Wezembeek-Oppem- 02/785.03.45

 

Sanne

In 2013 studeerde ik af als diëtiste aan de Katholieke Hogeschool Leuven.

Het laatste semester van mijn opleiding bracht ik door in Denemarken, naar aanleiding van een Erasmusproject. Daar werkte ik multidisciplinair samen met een team van laboranten, verplegers en fysiotherapeuten.

 

Tijdens mijn opleiding in Leuven, heb ik kunnen genieten van een stage in de MS-kliniek in Melsbroek en Diet Centers Groep te Zellik.

Na mijn opleiding Voedings- en dieetkunde volgde ik nog een extra opleiding tot sportdiëtiste aan de Erasmushogeschool Brussel en verdiepte ik mij in het laag FODMAP dieet bij Prikkelbare Darm Syndroom.

Vervolgens startte ik mijn eigen praktijk in Overijse, en vervoegde ik de groepspraktijk in Hoeilaart.

 

Vanaf januari 2019 zal ik ook werkzaam zijn in het Medisch Centrum voor Huisartsen in Wezembeek-Oppem.

 

Lise

Ik studeerde af als diëtiste in 2017 aan de UCLL (University Colleges Leuven-Limburg).  Tijdens mijn opleiding liep ik stage in het MS centrum te Melsbroek, de onderzoekcellen van de UCLL in Leuven en bij Sanne zelf.

 

Na mijn studies ging ik 6 maanden aan de slag bij NSF Euroconsultants in Waver als Food technologist.  Momenteel werk is als diëtiste in het UPC (Universitair Psychiatrisch Centrum) te Kortenberg en werk ik daarnaast als zelfstandige diëtiste.

 

Verder zijn wij lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten (VBVD) en erkend door het RIZIV.  Dit maakt dat er voor alle consultaties een gedeeltelijke terugbetaling mogelijk is via het ziekenfonds.  Verder vinden we het belangrijk om regelmatig bijscholingen te volgen zodat we op de hoogte blijven van de laatste nieuwe ontwikkelingen op gebied van voeding en gezondheid.